Meteen naar de inhoud

Ab Faas Verhuizingen & Woningontruiming is actief in de regio ’t Gooi, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, maar ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst.

Wij bieden een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling van de woningontruiming bij overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum en/of woning. Het concept van ontruiming op maat blijkt erg succesvol.
Na het goedkeuren van een vooraf opgestelde offerte op papier, haalt de familie/nabestaanden de waardevolle spullen weg uit de woning en gaan wij met onze medewerkers aan de slag. Mochten wij tijdens de ontruiming toch nog spullen van waarde tegenkomen, dan waarschuwen wij u. Als het nodig is nemen wij, voor u, contact op met een antiquair.

Het persoonlijke contact met mensen, het ontruimen zelf en vooral de sociale kant van het vak spreken ons erg aan.

Ab Faas Verhuizingen | Woningontruiming

Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen heeft als streven om voor veel van de achtergebleven spullen een passende bestemming te vinden. Hiervoor hebben wij ondertussen een breed netwerk opgezet van maatschappelijke instanties om deze spullen een tweede leven te geven. Overgebleven huisraad die onbruikbaar is, wordt, zo veel mogelijk, gescheiden afgevoerd naar onze milieu-verwerkingsafnemer.

Let op! Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen heeft geen opkoopfunctie en koopt daarom geen inboedels op.