Meteen naar de inhoud

Wij willen u graag kennis laten maken met onze speciale verhuismogelijkheden en diensten voor woningontruiming, opslag en/of transport. Wij verzorgen verhuizingen voor particulieren alsook voor bedrijven, met speciale aandacht voor senioren. Wij bieden u, als klant, een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling van uw verhuizing, woningontruiming, opslag en/of transport.

De reden dat wij speciaal voor u willen werken is simpel: voordat wij ons verhuisbedrijf zijn gestart was Ab Faas 25 jaar werkzaam in de facilitaire sector. De Kennis en ervaring in de dienstverlening willen wij graag gebruiken om uw waardevolle spullen op een verantwoorde manier over te brengen naar het nieuwe adres. Aangezien wij van mening zijn dat verhuizen meer betekent dan ‘het verplaatsen van een paar dozen’ doen wij dit met grote zorgvuldigheid.

Verhuizen is emotie en eist een nauwkeurige aanpak met zorg en aandacht. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Ab Faas Verhuizingen is vanaf 2009 een toonaangevende verhuizer in het Gooi een omgeving. Geen afstand is te klein of te groot om te verhuizen, of dit in de regio, nationaal of buiten de landsgrenzen is. Het persoonlijke contact met mensen, het verhuizen zelf en vooral de sociale kant van het vak spreken Ab Faas en zijn medewerkers erg aan.

Ab Faas Verhuizingen | Verhuismogelijkheden | Team | ons verhaal

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?
Neem gerust contact met ons op!