Ab Faas woningontruiming

Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen is actief in de regio Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Nijmegen en al de dorpen en steden die er omheen liggen.

Wij bieden een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling van de woningontruiming bij overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum en/of andere woning. Het concept van 'ontruiming op maat' blijkt erg succesvol.
Na het goedkeuren van een vooraf opgestelde offerte op papier, haalt de familie/nabestaanden de waardevolle spullen weg uit de woning en gaan wij met onze medewerkers aan de slag. Mochten wij tijdens de ontruiming toch nog spullen van waarde tegenkomen, dan waarschuwen wij u. Als het nodig is nemen wij, voor u, contact op met een antiquair.

Het persoonlijke contact met mensen, het ontruimen zelf en vooral de sociale kant van het vak spreken ons erg aan.

Een passende bestemming

Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen streeft ernaar om voor veel van de achtergebleven spullen een passende bestemming te vinden. Hiervoor kunnen wij putten uit een breed netwerk van maatschappelijke instanties om deze spullen een tweede leven te geven. Overgebleven huisraad die onbruikbaar is wordt, zo veel mogelijk, gescheiden afgevoerd naar onze milieuverwerkingsafnemer.

Let op! Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen heeft geen opkoopfunctie en koopt daarom geen inboedels op. Wij kunnen u eventueel wel in contact brengen met een inboedelopkoper!

 

Neem contact op