Ab Faas verhuizingen

Ons bedrijf is dé specialist voor uw verhuizing en dat bewijzen wij door onze aanpak en mogelijkheden. Tevens geldt bij ons ‘afspraak is afspraak’, zwart op wit vastgelegd.

  • Het is mogelijk om uw hele verhuizing door ons te laten verzorgen, inclusief alle denkbare werkzaamheden die bij u opkomen, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  • Voor senioren die gaan verhuizen naar zorgcentrum, bieden wij een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling van deze verhuizing naar een zorgcentrum.
  • Ook bieden wij een oplossing indien een bewoner is komen te overlijden en de woning vrijgemaakt moet worden (woningontruiming / bezemschoon opleveren).
  • Nadat we samen met u uw verhuizing hebben doorgenomen ontvangt u van ons een vrijblijvende, gespecificeerde offerte.

Onze service

Een verhuizing is vaak een emotionele gebeurtenis en ook daar houden wij uiteraard rekening mee. Onze service is het weer huiselijk maken van uw nieuwe woning. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: het aansluiten van uw televisie, het weer gebruiksklaar maken van uw wasmachine en eventueel de wasdroger, etc. zodat u na de verhuizing al meteen de draad weer kunt oppakken.
Wij heben ook een handy-man die u kunt inzetten voor werkzaamheden zoals het:

  • Vooraf schilderen van kozijnen, muren en plafonds
  • Ophangen van uw schilderijen en of lampen

 In overleg zijn alle wensen mogelijk.

 

Neem contact op

 

Verhuur van verhuismateriaal

Klik hier voor de verhuurtarieven van verhuismateriaal